Voorwaarden / conditions / bedingungen

De prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW, exclusief verpakkings- en verzendkosten, daarvoor rekenen wij 9,95 Euro binnen Nederland. Voor grote of zware verzendingen nemen wij contact met u op via email. Het spreekt vanzelf dat bij balieverkopen geen verzend- en verpakkingskosten worden berekend. Met name voor onderdelen met een cosmetische waarde zien wij graag dat u deze zelf ophaalt, dit past in ons beleid dat 'u krijgt wat u verwacht' en de ontvangst van het onderdeel geen verrassing is.

Prijzen van originele Porsche onderdelen kunnen onderhavig zijn aan wijzigingen buiten onze invloed, wij behouden het recht om deze door te berekenen aan onze klanten.

Garantie.

Bassant Classics geeft 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 12 of 24 maanden garantie op gereviseerde onderdelen. Is er geen vervanging beschikbaar dan wordt uw aankoop natuurlijk vergoed. Voor wat betreft gebruikte onderdelen; alle gemonteerde delen die (inherent de functie) onderhavig zijn aan slijtage en veroudering, zijn geen onderwerp van verkoop of garantie.

Het zal duidelijk zijn dat absolute, nauwkeurige metingen van kritische motor- en versnellingsbakdelen niet mogelijk zijn, relatieve metingen zijn alleen mogelijk wanneer delen worden samengesteld. Dit moet plaatsvinden volgens Porsche voorschrift, onze garantie gaat niet verder dan het geleverde onderdeel.

Op onze gereviseerde motoren geven wij 2 jaar schriftelijke garantie, onder voorwaarde dat deze motoren regelmatig onderhouden worden door erkende specialisten en dat de door Porsche gegeven voorschriften gevolgd worden.

Herroeping.

In het geval van het herroepen van een order door de klant, behouden we het recht een vergoeding van 10 Euro te verrekenen in het geval van mutaties op onze bankrekening; tenslotte is er voor ons noodzaak zowel een rekening als een credit note op te maken.

In het geval van een Paypal betaling volgen we het beleid van Paypal en wordt bij herroeping de werkelijke kosten voor surcharge niet terugbetaald.

Levertijden.

Gebruikte delen worden zo snel mogelijk verstuurd na ontvangst van de betaling, meestal de eerstvolgende werkdag. Voor revisiedelen (of wisseldelen), geldt hetzelfde; echter worden deze pas verstuurd na de ontvangst van het oude, reviseerbare onderdeel. Nieuwe delen worden binnen 1 a 2 werkdagen na betaling verstuurd, tenzij anders aangegeven. Wanneer vermeld wordt dat er een langere levertijd geldt, betekent dat er 2 a 3 dagen bijkomen. Onze website wordt regelmatig bijgewerkt maar het kan voorkomen dat het gewenste onderdeel niet meer voorradig is, wij zullen in dat geval direct contact met u opnemen en vragen hiervoor uw begrip.

Let op, retouren (zgn wisseldelen) aub sturen naar:

Bassant Classics

Industriepark 5a

6603BE Wijchen.

Op onze leveringen zijn de wettelijke voorwaarden, die betrekking hebben op 'kopen op afstand', van toepassing. Voor gedetailleerde informatie:  Wet 'kopen op afstand'. Wanneer delen die speciaal voor de klant zijn besteld retour worden gezonden, volgt er geen terugbetaling in contanten maar een tegoedbon.